تاريخ : 22 / 12 / 1393برچسب:, | 15:10 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:اخیرا یک تعداد افراد انگشت شمار و شاید هم با اسم های مختلف در اکثر وبلاگ ها اقدام به نظر دادن بی محتوا می نمایند که این عمل در شان ملت ومردم غیور شهرستان ورزقان وخاروانا نمی باشد.شان ملت عزیزمان خیلی بالاتر از اینها می باشد. آن منطقه که زادگاه بزرگان هم چون حضرات آیت الله العظمی کوه کمری وآیت الله العظمی مدنی و علامه محمد تقی جعفری...می باشد.نظراتی که ثبت می گردد واقعا عنوان کردن آنها شرم دارد.با خودم وقتی فکر میکنم این گونه مسائل نشات گرفته از سستی اعتقادات آنان می باشد. برادر و خواهر گرامی اگر واقعا ما خدا را در زندگی خود رویت کنیم  مگر بزرگ ما حضرت امام خمینی رحمت الله علیه نمی فرماید عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید. دوست گرامی وقتی نظری می دهی آیا خدا را ناظر بر اعمال خود نمی بینی هیچکس معصوم نیست و هیچکس عاری از خلاف و گناه نیست و اما آیا ما مجاز هستیم هرچیزی که به فکر مان می آید در دید عموم قرار بدهیم مگر برابر روایت مومن آینه مومن نیست چرا به خود آقایان گوش زد نمی شود،

مسئله بعدی حسودی: عزیزان ودوستان ارجمند چرا از اعلام وجود یک تعداد افراد که بنا به گفته خودشان می خواهند در عرصه انتخابات وارد شونند و قدمی برای پیشرفت منطقه بردارنند شما چرا وحشت دارید اگر یک تعداد فکر می کنند می توانند مفید باشند بالاخره مردم باید انتخاب کنند.آیا اسم این عمل شما حسودی نیست ! جناب آقای فلانی مگر وبلاگ افتتاح کرده اید  با آبروی مردم بازی کنید و اسم این بازی را تحلیل می نامید !

سیاست مانشات گرفته از دین ماست واز طرفی دین اسلام گل سر سبد تمام دین های الهی می باشد. آیا آن سیاستی که در آن اثر از دین نباشد پیامبر وبزرگان ما قبول دارنند؟

از طرفی یک تعداد فکر میکنند که فقط با نماینده شدن میتوانند مشکلات مردم را لمس و حل کنند! آیا کمک به مردم و حل مشکلات همین جا خلاصه شده است ! آیا به خودت مطمئن هستی که فردا روزگاری حداقل در روز قیامت بتوانی جواب بدهی؟

آیا دنیا چقدر ارزش دارد برای تخریب دوست و همشهری خودت آخرت خود را تباه می کنی !

دوست عزیزم در روز قیامت حساب شما با آنان که مسئولیت ندارند و شاخص نیستند فرق خواهد کرد بایستی مواظب اعمال خود باشیم یک سال از عمرمان گذشت ببینیم توی یک سال چکار کرده ایم و چه توشه ای برای آخرت جمع کرده ایم.

آیا بهتر نیست خاطره ای از شهید بزرگوار سر لشگرستاری برایت بگویم.

زمانی که ایشان به شهادت رسیده بودند بنده در مجلس بزرگداشت که در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شده بود حضرت حجت الاسلام و المسلمین  رئیس  جمهور عزیز ما جنا ب آقای روحانی سخنران مراسم بودند اعلام کردند روزی حضرت امام بنده را احضار کردند و فرمودند که به سرلشگر ستاری ابلاغ کنم که برای فرماندهی نیروی هوایی ارتش آماده شوند وقتی این مطلب را به شهید بزرگوار عرض کردم در جواب حرف بنده فرمودند تا زمانی که سرتیپ بابایی در نیروی هوایی هستند این وظیفه برای من نیست بنده عینا این مسئله را به عرض حضرت امام رساندم امام فرمودند ایراد ندارد به بابا یی بگویید آماده شود وقتی به خدمت بابایی این فرمان را گفتم ایشان نیز در جواب من گفتند تا زمانی که ستاری در نیروی هوایی هستند این وظیفه ی من نیست کل این مسئله وقتی به عرض امام رسید امام در نهایت تصمیم گرفتند که شهید بزرگوار ستاری را به عنوان فرمانده نیرو ی هوائی اعلام کنند.

عزیزان این داستان و خاطره را تعریف کردم که آیا ما هم می توانیم در واگذاری شغل و مقام اینگونه رفتار کنیم ؟ اگر اینگونه است کار ما در پیش گاه خداوند جل و جلاله دارای ارزش است در غیر این صورت نفس شیطان بر ما غلبه کرده است.     

آیا روش جمع آوری رای مردم در نزدیک های انتخابات سری زدن و شرکت در مجالس ترحیم آنها می باشد؟

آیا روش جمع آوری رای مردم توزیع پول های کثیف و دادن قول های که جزء وظایف یک نماینده نیست  می باشد؟

آیا بهتر نیست طریقه زندگی ائمه اطهار و شهدای گرانقدر ایران اسلامی را در مسائل روز مره نصب العین قرار دهیم؟

نمیدانم یک تعداد افراد را چه می شود که اینگونه می تازند و به خاطر نفس خود همه چیز را زیر پا می نهند!   



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 
بسیج مدرسه عشق است و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سر داده‌اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت‌یافتگان آن نام و نشان در گمنامی و بی‌نشانی گرفته‌اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن‌را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده‌اند. من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خدا می‌خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند؛ چراکه در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی‌ام. (امام خمینی)

به گزارش پایگاه خبری عقاب نیوز به نقل از گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس سرهنگ سعید علیزاده فرمانده پشتیبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در یادداشتی آورده است: بسیج یعنی آماده شدن برای یک سفر طولانی و برای امری مهم که امام(ره) در آن زمان بسیار حساس این فرمان الهی را پیاده کرد. بسیج می‌تواند با استفاده از عظیم‌ترین و ارزشمندترین سرمایه، یعنی نیروی انسانی، اساس تحرک و پیشرفت اجتماع را تشکیل دهد که در کمترین زمان این فرمان عملی شد. بدیهی است که حیات یک جامعه و بروز تغییرات و ایجاد فعل و انفعالات در راهیابی به‌سوی کمال و تعالی، توسط جوانان صورت می‌گیرد و این واقعیت انکارناپذیر است؛ زیرا همین جوانان می‌توانند برای پویایی یک جامعه کمک کنند؛ به‌خصوص زمانی که یک کشور از یک انقلاب فارغ می‌شود برای پیشرفت نیاز است که رهبر انقلاب فرمان بسیج عمومی بدهد.

جوانان می‌توانند همچون اهرمی نیرومند و نیروی محرکه‌ای قوی، زمینه حرکت و شتاب به سوی فرهنگ و تمدن، اختراعات و ابتکارات را فراهم آورده، تکامل اجتماعی، آسایش، امنیت، رفاه و نیکبختی را در جامعه خویش پی‌ریزی نمایند. بی‌دلیل نیست که بخش اعظم برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های حکومت‌های سلطه‌گر، به‌ویژه استعمارگران غربی، در زمینه‌ی کنترل و خط دادن به جوانان اجتماعات خود و جوامع تحت سلطه انجام می‌شود و پیداست که هدف، مهار فکر و ذهن جوانان و هدایت آن‌ها به جهت‌های مورد نظر است، تا قدرت تفکر و تعقل و پویایی این قشر به حدی تضعیف شود، که خطری برای زورمداران محسوب نشود و هرگاه معدودی سالم باقی بمانند، قابل کنترل و سرکوب باشند.

استعمارگران به این واقعیت اذعان دارند که اسلام، مکتبی الهی، کامل و جواب‌گوی تمام نیاز بشر و دارای جهان‌بینی وسیع و پویا است و احکام آن جهان‌شمول و فراگیر و مطابق با اقتضای زمان است، و در میان پیروان مذاهب اسلامی، شیعیان ظلم‌ستیزترین مسلمانان هستند. از طرفی ایران از نظر جغرافیایی دارای موقعیتی خاص و استراتژیک و از نظر منابع و ذخایر معدنی از غنی‌ترین کشورهای دنیا است و مهد شیعه به حساب می‌آید، و از دیرباز مورد طمع قدرت‌های شیطانی دنیا به شیوه‌های مختلف بوده است.

به دنبال پیروزی انقلاب، دست غارتگران استعمارگر از ایران قطع شد و منافع آنان به خطر افتاد. ملت شجاع و از بند رسته ایران با اتکال به خداوند متعال و با بهره‌گیری از استعدادهای بالقوه خود و بهره‌مندی از امکانات کشور به زعامت رهبر کبیر انقلاب، سازندگی کشور را آغاز کرد و ضمن حفاظت و پاسداری از انقلاب، با ایده بیداری ملت‌ها و آزادی انسان‌ها از بند استثمار و استعمار به ترویج اسلام ناب پرداخت و ملل دیگر دنیا نیز با الگو گرفتن از انقلاب اسلامی ایران، پرچم مخالفت و ستیز با حضور ابرقدرت‌ها و ایادی آنان در ممالک خویش را برافراشتند. استعمارگران، منافع خود را در خطر دیدند و برای حفظ منافع، به ریشه متوجه شده، از هیچ دشمنی و شرارت علیه آن فروگذار نکردند.

یکی از خطراتی که انقلاب نوپای اسلامی را تهدید می‌کرد، حمله نظامی بود؛ امام(ره) در پنجم آذر 1358، فرمان تشکیل بسیج را صادر و چنین فرمودند: باید همه قوایمان را مجتمع کنیم برای نجات دادن یک کشور، اگر مسائلی برای ما پیش بیاید، هرچه هم سخت باشد، باید تحمل کنیم... قوای خودتان را مجهز بکنید و تعلیمات نظامی پیدا کنید و به دوستانتان هم تعلیم دهید... مملکت اسلامی همه‌اش باید نظامی باشد و تعلیمات نظامی داشته باشد... همه‌جا باید اینطور بشود که یک مملکتی بعد از چند سالی که 20 میلیون جوان دارد، 20 میلیون تفنگدار داشته باشد و ارتش 20 میلیونی داشته باشد...

هنوز از صدور این فرمان الهی یک سال سپری نشده بود که رژیم پلید صدام در اجرای دستور اربابان خویش با تمام قوا ایران را مورد آماج قرار داد. انقلاب اسلامی در آن شرایط بحرانی ناشی از دگرگونی‌ها و تغییر و تحولات، هیچ‌گونه آمادگی لازم را برای مقابله با متجاوز نداشت. دشمن در همان روزهای اول با مردمی مواجه شد که با دست خالی به دفاع از کیان مقدس نظام اسلامی برخاسته واز ایثار جان خویش دریغ نمی‌کردند.

جوانان ایران اسلامی به فرمان رهبر فقید خود در پایگاه‌های مقاومت تحت عنوان بسیجی گرد آمده و با اشاره ایشان به جبهه‌های نبرد هجوم می‌بردند و تا آخرین قطره خون خویش ایستادگی و مقاومت می‌کردند.

در طول هشت سال دفاع، بسیج آن چنان درخشید که دشمنان اعتراف کردند که قدرتی که در بسیج نهفته است توان مقابله با یکایک ارتش‌های کلاسیک جهانی را دارد. بسیج وظیفه جذب آموزش و سازماندهی نیروهای مردمی و اعزام آن‌ها به جبهه‌های نبرد را بر عهده داشت و توانست جمعیت مؤمن و صاحب ارزشی را از امت حزب‌الله در درون خود بپروراند و پایه‌ریزی ارتش مردمی را دنبال کند و سرانجام پس از هشت سال دفاع مقدس بسیجیان مظلوم و سلحشور جبهه‌های توحید به همراه امت شهیدپرور از این آزمایش الهی سر بلند و پیروز بیرون آمدند، بعد از خاتمه جنگ تحمیلی در آبادانی یا هر کاری که در کشور نیاز به نیروی فوق‌العاده داشت و بسیج شرکت فعال داشته کمک‌حال دولت و مردم بوده است.

لینک خبرگزاری دفاع مقدس را اینجا کلیک کنید

لینک  پایگاه مردمی ارتش را اینجا کلیک کنید

لینک  پایگاه خبری عقاب نیوز را اینجا کلیک کنید

لینک  افسران جنگ نرم عقاب نیوز را اینجا کلیک کنید

لینک  میکروبلاگ عقاب نیوز را اینجا کلیک کنید

لینک پایگاه اطلاع رسانی صاعقه را اینجا کلیک کنید 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

روابط عمومی بخشداری خاروانا:روز چهارشنبه مورخ ۳۰/۰۷/۹۳ راس ساعت ۱۰ تودیع و معارفه فرمانده انتطامی بخش خاروانا در محل بخشداری خاروانا صورت گرفت . در این جلسه عبدالهی بخشدار خاروانا ضمن خیرمقدم گویی به کلیه حاضرین در جلسه از تعامل نیروی انتظامی خاروانا با مسئولین ادارات و مردم تقدیر نمودند و از زحمات جناب سروان ظهوری در دوره مسئولیتشان بعنوان فرمانده انتظامی تشکر نمودند.

cze

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ضمن تشکر وقدردانی از زحمات جناب سروان ظهوری در مدت فرماندهی و آروزی موفقیت برای

جناب سروان فریدونی وانشاالله با تعامل مسئولین شهر خاروانا در تمام امور موفق باشند.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا این روز مبارک که تولد بی بی دوعالم یگانه دخت گرامی پیامبر اسلام حضرت فاطمه
 زهرا (س) را به تمام امت اسلامی ایران به خصوص به سادات شهرستان ورزقان و خاروانا تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدواریم که مورد عنایت این بزرگواران در زندگی خویش باشیم.

لذا بهتر است مطالبی در وصف چشم به جهان گشودن این بانوی پاک طینت به خدمت مراجعه کنندگان به 
پایگاه اطلاع رسانی خاروانا برسانیم...

تاريخ و مكان تولد حضرت زهرا (س)

در تاريخ تولد فاطمه عليهاالسلام در بين علماى اسلام اختلاف است. لكين در بين علماى اماميه مشهور است كه آن حضرت در روز جمعه بيستم ماه جمادى الثانى سال پنجم بعثت تولد يافته است. (1)

مكان تولد حضرت زهرا (عليهاالسلام) در شهر مكه و در خانه خديجه اتفاق افتاد. اين خانه در محله‏اى است كه در گذشته به آن «زقاق العطارين» يعنى كوچه عطارها مى‏گفتند. رسول خدا (صلى اللَّه عليه و آله) تا هنگام هجرت، در آن خانه ساكن بود. خانه مباركى كه بارها در آن فرشته وحى بر پيامبر (صلى اللَّه عليه و آله) نازل گرديد. اين خانه بعدها به صورت مسجد درآمد.(2)

و از آنجا كه این خانه محل نزول وحى و بخشى از قرآن، زيستگاه پيامبر (صلى اللَّه عليه و آله) و مكان تولد حضرت زهرا (عليهاالسلام) بود، در نظر عموم مسلمين ارزش معنوى و قداستى خاص داشت. و از اين رو بارها در طول تاريخ هم‏زمان با تعمير و توسعه مسجد الحرام، نسبت به مرمت بناى آن اقدام كردند.

دوران باردارى حضرت خديجه سلام‏اللَّه‏عليه سپرى گشت، زمان وضع حمل فرارسيد، حضرت خديجه سلام‏اللَّه‏عليه براى زنان قريش پيام فرستاد تا بيايند و او را در امر وضع حمل كمك كرد و كارهاى مربوط به اين برهه كه مخصوص زنان است برعهده گيرند.

اما زنان قريش پاسخ دادند كه ما نخواهيم آمد، چرا كه سخن ما را گوش فرا ندادی و با محمد صلى اللَّه عليه و آله يتيم ابوطالب، پيمان زناشوئى بستى.

خديجه از اين پاسخ رنجيده خاطر گشت، اما در يكى از همين روزها در حالى كه او همچنان در بستر آرميده بود، چهار زن گندمگون و بلندبالا مشاهده نمود كه بر او وارد شدند. خديجه كه از ديدن آنان در هراس شده بود به تكاپو افتاد اما يكى از زنان او را آرام نمود و اینچنین گفت :

اى خديجه! اندوهگين و هراسناك مباش، ما از جانب خدا به سويت آمده‏ايم و خواهران تو هستيم، من ساره همسر ابراهيم خليلم و اين آسيه همسر فرعون است و آن يكى مريم دختر عمران و چهارمين ما صفورا دختر شعيب است. در اين هنگام چهار زن در چهار سوى خديجه سلام‏اللَّه‏عليه قرار گرفتند و حضرت خديجه سلام‏اللَّه‏عليه حمل خود را بر زمين نهاد و نورى از او ساطع گرديد كه شرق و غرب عالم پرتوافكن شد.

نورى كه به خانه‏هاى مكه راه يافت و همه را در حيرت فروبرد. پس از آن ده فرشته همراه با طشت و ابريقى مملو از آب كوثر از آسمان فرود آمدند. آن بانويى كه در پيش روى خديجه قرار داشت مولود را با آن آب شستشو داده و جامه كه از شير سفيدتر و از عنبر خوشبوتر بود بيرون آورد. با يكى تن مولود را پوشاند، و ديگرى را مقنعه‏ى او قرار داد آنگاه دست خود را بر لبان كودك نهاد و او را به سخن گفتن وادار نمود، فاطمه دهان گشود و چنين فرمود: اشهد ان لا اله اللَّه و اشهد ان محمد رسول‏اللَّه سيدالانبياء و ان بعلى سيدالاوصياء و ولدى سادة الاسباط

آنگاه يكايك بانوان را سلام داده به نامشان خواند. آنها هم با رويى گشاده مولود فرخنده را مورد ملاطفت قرار دادند. حوريان بشارت تولد او را به آسمانها بردند. در آسمان از يُمن قدوم او نورى پديدار آمد و ساطع گرديد كه تا آن زمان سماواتيان چنين نورى را رؤيت ننموده بودند. بانوان خديجه را شادباش گفته از ميمنت و مباركى و طهارت نسلش سخنها گفتند. خديجه با سرورى زايدالوصف كودك را در آغوش كشيد و با دنيايى اميد و آرزو پستان در دهان او گذارد.(3)

----------------------------------------------------------------------------

1- علماى اماميه و علماى عامه در سال ولادت حضرت فاطمه اختلاف دارند. اكثر علماى عامه تولد او را قبل از بعثت مى‏دانند. عبدالرحمن بن جوزى در كتاب تذكره‏ى الخواص ص 306 مى‏نويسد: تاريخ‏نگاران نوشته‏اند كه فاطمه‏ى زهرا در سالى متولد شد كه قريش به ساختن مسجدالحرام مشغول بودند. يعنى پنج سال قبل از بعثت..

محمد بن يوسف حنفى در كتاب «نظم دررالسمطين» ص 175 مى‏نويسد: فاطمه در سالى متولد شد كه قريش مشغول ساختن كعبه بودند.

طبرى در ذخائرالعقبى ص 53 از قول عباس نقل مى‏كند كه گفت: فاطمه در سالى متولد شد كه قريش مشغول ساختن خانه‏ى كعبه بودند و در آن هنگام پيغمبر در سن سى و پنج سالگى بود.

2- كامل ابن‏اثير ج 2 ص 40

3- شفاءالغرام ج 1 ص 272- مراة الحرمين ج 1 ص 189/ 192



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

هم زمان با به ثمر رسیدن انقلاب شکوهمند اسلامی ایران،پیکرۀ اصلی ارتش که متشکل از جوانان برومند مسلمان و اغلب مستضعف ایرانی بود که به ندای رهبرانقلاب لبیک گفته و هم صدا و همراه با امت در براندازی نهایی رژیم به ستیز با ستم شاهی بی امان با دشمنان داخلی  و خارجی انقلاب برخاست و به عنوان نخستین بازوی توانمند نظامی انقلاب در جهت تحقق اهداف جمهوری اسلامی ایران تلاشهای خستگی ناپذیر و مستمری را با فداکاری و ایثار و در ابعاد مختلف آغازکرد. حضرت امام خمینی (ره)روز پیوستن ارتش به مردم را با عبارت حکیمانه «لحظه شادی بندگان خدا و یأس ستمگران»نقطه عطف درخشان و افتخارآمیز قلمداد فرمود.

جایگاه ارتش درقانون اساسی :

اصل 143 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:«ارتش جمهوری اسلامی ایران ، پاسداری  از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی کشور را برعهده دارد» .

پایگاه خبری خاروانا این روزرا به ملت عزیز ایران اسلامی به خصوص به خانواده بزرگ ارتش  تبریک عرض نموده وخاطره عزیز شهدا کل نیروی های مسلح را گرامی می دارد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

بنی آدم اعضای یکدیگرند      که در آفرینش ز یک گوهرند

 

وقتی انسان فکر می کند چه رسم و رسوم خوبی در مکتب عزیز اسلام نهفته است ،  یکی از این سنت ها که واقعاً بسیار با ارزش و تسکین دهنده قلوب خانواده هایی که در طول سال با از دست دادن عزیزان خود عزادار هستند می باشد ، مسلمانان در عیدهای سفارش شده دور هم جمعمی شوند و با خانواده های عزادار و غم دیده ابراز هم دردی می کنند . ما اهالی ارسباران پیرو این سنت الهی روز پنج شنبه از ساعت 21 الی 23 در هیئت حسینیه ارسبارانیهای مقیم مرکز جمع می شویم و برای گذشتگان امسال از درگاه خداوند منان عفو و بخشش طلب و برای بازماندگان آنها صبر مسئلت داریم ، و ضمناً در شهر خاروانا و حومه در سال جاری تعداد 21 نفر اعم از آقا و خانم فوت کرده اند که در جمع اینها رحلت جانگداز عالم ربانی حضرت آیت الله العظمی سید یوسف مدنی به چشم می خورد که این فاجعه جبران ناپذیر و برای جهان اسلام اسفناک بوده است.

برادر شما صیاد ( سعید ) علیزاده



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

امروز در هیئت موسی بن الجعفر (ع) ارسبارانیهای مقیم مرکز مراسمی به مناسبت سومین درگذشت مادر بزرگوار آقایان ضیانور برگزارشده بود ابتدا طبق سنوات گذشته توسط یکی از مداحان اهل بیت قران و مدیحه سرایی انجام شد و قبل از  سخنرانی حضرت حجت السلام و المسلمین حاج آقا حسینی ،صیاد علیزاده ضمن تبریک ایام الله دهه ی مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری ابر مرد جهان حضرت امام خمینی (ره) دقایقی در همین موضوع به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان افزودند که امروز ملت ما با شرکت در راهپیمایی  22 بهمن تمام نقشه های دشمنان را بر اب کردند و این راهپیمایی بزرگترین گزینه روی میز ملت بزرگ ایران است و از طرفی انشااله در مذارکرات آتی ژنو این راهپیمایی مردم بزرگ ایران قطعا تاثیر بسزایی خواهد داشت. و در ادامه متذکر شدند که این راهپیمایی مصداق بارز آیه شریفه ی "انا فتحنا لک فتحا مبینا " خواهد بود.در آخر ایام رحلت جان سوز بانوی کریمه ی اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) به پیشگاه صاحب امر حضرت ولی عصر و مریدان آن حضرت تسلیت گفتند.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

شب 19 آبان 92 مصادف با 7 محرم‌الحرام جناب آقای الهووردی دهقانی نماینده محترم شهرستان ورزقان و خاروانا مهمان هیئت حضرت موسی بن جعفر(ع (ارسبارانیهای مقیم مرکز بودند. درابتدای مراسم  آیاتی چند از کلام الله مجیدتوسط قاری نوجوان مهدی رشتبری تلاوت شد. سپس سرهنگ صیاد علیزاده ضمن خیر مقدم وعرض تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین و هفتاد و دو تن از بهترینیاران ایشان  گفت از امشب به لحظات سخت اهل بیت نبوت نزدیک می شویم و کلخیمه ها را تشنگی فرا گرفته و اما  تشنگی آنها نه از جنس آب بلکه از جنسشهادت است و می بایستی این شبها ها را قدر دانست و با عنایت به اینکه درایام سالگرد در گذشت همسر مکرمه به همراه دو فرزند گرامی جناب آقای  دهقانی قرار گرفته ایم ضمن عرض تسلیت از درگاه خداوند منان برای ایشان آرزویسلامتی و صبر جمیل مسئلت داریم. در ادامه با بیان مشکلات منطقه، به جاده شهر خاروانا که واقعا حادثه خیز و غیر استاندارد می باشد و مشکلات و کم توجهی به مسائل دانشگاهها،بهداری،و مخصوصا تقسیمات کشوری که در این مورد خاروانا خیلی آسیب دیده است را خدمت مهندس دهقانی اشاره کردند.وی همچنین گفتند جناب آقای مهندس دهقانی، درست است که جمع حاضر از خاروانا مهاجرت کرده اند امامشکلات منطقه را لحظه به لحظه رصد می کنند و در طول این مدت که بیش از سی سال است کارهایی برزگی توسط اعضای  این هیئت انجام شده است از جمله کمک به تاسیس دانشگاه آزاد،خرید دستگاه آزمایش خون،کمک به مسجد جامع خاروانا،خریدآمبولانس وشرکت در سرپرستی ایتام منطقه از جمله فعالیتهای این هیئت میباشد.  در آخر سرهنگ صیاد علیزاده از مهندس دهقانی جهت ایراد سخنرانی دعوت کردند.مهندس دهقانی بعداز احوالپرسی و عرض تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع)، در خصوص انگیزه وفلسفه  قیام و شهادت مطالبی را عنوان نمودند و بعد در مورد مشکلات منطقه از جمله مسئله مهم و حساس زلزله 21 مرداد 91 و عدم هماهنگی بین مسئولین، که باعث شد نماینده محترم بیشتر به این مسائل بپردازد سخن گفتند

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

ارسبارانیهای مقیم تهران بعداز دو هفته تعطیلی و دیدار با اقوام خود در شهر خاروانا ، اولین جسله خود را برای عزاداری بی بی دو عالم حضرت فاطمه (س)در هیئت حضرت موسی بن جعفر (ع)تشکیل دادند و  برای آن بانو محترمه عزاداری نمودنند .

ابتدا صیادعلیزاده در باره شان و منزلت اولین شهیده ولایت  ایراد سخنرانی نمود:

داستان نزول سوره کوثر 

سوره کوثر در بزرگداشت پیامبر و آرامش بخشیدن به آن حضرت ودر نکوهش یکی از بداندیش ترین و کینه توز ترین دشمنان او «عاص بن وائل»فرود آمده است .عاص بن وائل روزی هنگام بیرون آمدن پیامبر از مسجد با آن بزرگوار روبرو گردید و پس از گفتگویی کوتاه بر کافران قریش وارد شد.آنان از او پرسیدند با چه کسی گفتگو می کردی؟گفت با این مرد «ابتر»و منظور آن گستاخ این بود که پیامبر اسلام به دلیل مرگ دو پسرش قاسم و عبدالله دیگر بدون فرزند و بی نسل وتبار خواهد بود.چرا که در فرهنگ ستمگرانه اعراب جاهلی دختران فرزند خانواده به شمار نمی آمدند در آن شرایط بود که این سوره بر قلب نورانی پیامبر اسلام فرود آمد و خدای مهربان به پیامبرش مژده داد که به او خیر فراوان و نسلی شایسته و ماندگار ارزنی خواهد داشت.

مفسران در تفسیر آیه «انا اعطیناک الکوثر»دیدگاه های گوناگون دارند:

برخی گفته اند کوثر نهری است در بهشت

برخی گفته اند کوثر همان حوض معروف پیامبر اسلام در روز رستاخیز است که مومنان هنگام ورود به بهشت از آن سیراب می گردند.

برخی گفته اند کوثر خیر کثیر وفراوان است

وگروهی دیگر اعتقاد دارنند کوثر را به حضرت فاطمه و فرزندان او از نسل پیامبر اسلام تفسیر کرده اند.

سیوطی دانشمند اهل سنت در تفسیر «الدراالمنثور»از ابوبشرو سعیدبن جیبر آورده که :ابن عباس می گفت:کوثر به معنای خیر فراوانی است که خدا آن را به پیامبرش ارزنی داشت.

علامه طباطبایی مفسر بزرگ قرآن می نویسد:این که خدای تعالی در پایان سوره فرموده :همانا دشمن تو ابتر و بی دنباله است با توجه این که واژه ابتر در ظاهر به معنای اجاق کور است.کوثر یعنی خیر کثیر است وهم کثرت فرزندان چیزی که هست کثرت فرزندان یکی از شاخه های خیر کثیر است واین آیه نیز بیانگر معجزه ای روشن و پیشگویی شگفت انگیز است زیرا خداوند در این آیه به پیامبرش اطمینان داده که دشمن آن بزرگوار ابتر و بی تبار است.امروزه درستی و تحقق این پیشگویی بر ما روشن است چرا که از ولید بن مغیره با داشتن ده پسر رشید و ثروتی هنگفت و نیز ابوجهل وعاص بن وائل و ابولهب و دیگردشمنان پیامبر نه نسلی بر جای مانده و نه اسمی اما فرزندان پیامبر در سراسر جهان ازجمله کشور عراق و ایران و مصرو مراکش و مغرب و الجزایر و تونس و لیبی ودیگر کشورهای اسلامی بیش از ده ها میلیون نفر تخمین زده می شود.



صفحه قبل 1 صفحه بعد